Aleksandar Vučić: Vrlo je teško da Siniša Mali još dugo ostane na mestu gradonačelnika!

Ilustracija

foto: Beta

Premijer odreagovao na najnoviju aferu

Posle najnovije afere koja se podigla oko gradonačelnika Beograda Siniše Malog, kada je njegova bivša supruga Marija u javnost iznela sasvim drugu stranu priče o pranju novca, ofšor kompanijama, stanovima u Bugarskoj, rušenju u Savamali i brojnim nekretninama u njegovom vlasništvu, reagovao je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

On je gostujući u emisiji “Upitnik” na RTS-u govorio na tu temu.

– Jasno je da je neko iz grada stajao iz akcije u Savamali. Kao što sam rekao, trebalo je usred dana, legalno, srušiti nelegalne objekte, buldožerima, u po bela dana. Nažalost oni su to uradili u vreme kada se to ne radi i imaće političke posledice. Nećemo čekati pravoslažne presude. U tom smislu pozicija gospodina Malog je, ne laka, nego nije dugoročno održiva. Međutim, nikada neću smenjivati nikoga javno.

– Za mog druga Sinišu, uvek sam na ženskoj strani. Reći ću nešto protiv njega – deca treba da budu uz majku. Ali, ko su ljudi koji su zloupotrebili nečiju bivšu ženu, koja je u sukobu oko starateljstva sa bivšim mužem?! To nisu ljudi. Koristite to za političke obračune? Dno dna. Najprljavije što možete da koristite. Razumem nju, razumem i njega. Vrlo je teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika još dugo. Neće biti kandidat za novog gradonačelnika – poručio je premijer.

Vučić je pohvalio aktuelnog gradonačelnika kao vrlo sposobnog.

– Nema dileme, u njegovo vreme je dosta urađeno u Beogradu. Vraćeni su dugovi, grad je doveden u red.

(Telegraf.rs)

Share this post: