BATA KROZ SUZE TRAŽI I DOZIVA SINA: Kad će doći moj Mića?

foto: srbijadanas

foto: srbijadanas

Glumac još uvek nije video svog sina Miljka. Velimir Bata Živojinović (82) nakon amputacije dela leve noge plačući doziva sina Miljka, koga nije video deset godina.

Posle operacije slavni glumac je izgubio moć govora, ali je pet dana kasnije kroz suze uspeo da izusti rečenicu: „Kad će doći moj Mića?“

– S tatom komuniciram glasovnim porukama putem vacapa. Prekjuče sam za njega snimio poruku, u kojoj sam rekao da smo svi ponosni na njega, da je on naš uzor i snaga, da će sve biti kako treba i da ćemo se sigurno videti.

Sestra Jelena mu je to pustila, a kad je čuo moj glas, pitao je: „Kako je moj Mića?“. Često pita za mene – otkrio je za „Kurir“ Batin sin Miljko.

S obzirom na to da on iz Pariza ne može da dođe u Srbiju iako je u februaru prošle godine odlukom Apelacionog suda oslobođen za tri krivična dela, dok je za preostala tri ukinuta prvostepena presuda, a zatim i Interpolova poternica, u Beograd je doputovala Miljkova ćerka Dina.

Ona potvrđuje da njen deda stalno plače za svojim sinom i da svi veruju da će se njih dvojica bar još jednom zagrliti.

– Deda najviše pati za Miljkom, plače i stalno pita kad će moći da se vrati, a to je pitanje koje mi svi postavljamo svakodnevno. Sutra ću ići da se uverim da je njegovo stanje stabilno.

Mnogo mu prija što mu je došla ćerka sa Kube, jer se nisu videli godinu i po dana. Znači mu što može da je dodirne, uhvati za ruku – izjavila je Dina za „Kurir“.

(Srbija Danas)

Share this post: