Bombašica volela vrlo raskalašan život, izlaske i različite partnere (VIDEO)

Hasna Ait Boulahcen terorista samoubica bombas francuska

Do samo nekoliko dana pred njenu smrt Hasna Aitbulahsen koja se raznela pred policijom imala je reputaciju devojke koja je vodila vrlo raskalašan život.

Upravo je zato par dana posle njene smrti njenoj porodici jako teško da shvati da je bila pripadnica Islamske države, ali i religiozna jer svi koji je znaju kažu da je obožavala da izlazi i pije, oblači se provokativno, puši cigarete i slika selfije.

Njen brat Jusuf kaže da nikada nije bila preterano zainteresovana za religiju, pa čak da nije ni Kuran pročitala već je stalno visila na Fejsbuku i izlazila.

Ipak, sve se promenilo samo nekoliko meseci pred njenu smrt kada ju je u ISIS uvukao njen rođak Abdelhamin Abaud koji je takođe ubijen u akciji policije.

Iako je brat više puta pokušao da je urazumi porodica je na kraju prekinula svaki kontakt sa njom.

“Pozvala me je, zvučala je kao da je odustala od života. Otišao sam do nje ali ona mi nije otvorila vrata. Posle me je opet zvala, rekao sam joj da me ne zove više i spustio joj slušalicu, jer me je bila naterala da dolazim džabe. U sredu sam upalio TV i saznao da se ubila”, rekao je on.

(B92)

Share this post: