Crnogorci prebijaju Srbe na moru: Cecin sin pobegao, Jagodinac se bori za život!

crna-gora-policija

Veliki politički problemi koji su zadesili Grčku naterali su mnoge naše državljane da svoj odmor isplaniraju baš u Crnoj Gori. Međutim, sačekale su ih ne tako lepe vesti i fizički okršaji.

Mnogobrojni napadi na srpske državljane koji letuju u Crnoj Gori bacili su senku na lepo vreme i dobar provod, a ono što je stavljeno u prvi plan su tuče!

Društvo Šijanu je pravio Veljko Ražnatović, koji je to veče izašao sa njim i sa devojkama su zakupili separe, dok je grupa “opasnih” momaka bila nedaleko od njihovog stola.

Što se tiče muškarca iz Jagodine, on je završio u Urgentnom centru u Kotoru sa teškim povredama.

Ilustracija

Veliki politički problemi koji su zadesili Grčku naterali su mnoge naše državljane da svoj odmor isplaniraju baš u Crnoj Gori. Međutim, sačekale su ih ne tako lepe vesti. Naime, svi turisti iz Srbije koji odu na letovanje u susednu državu biće u obavezi da prijave svoj boravak, a ukoliko to ne urade, moraće da plate kaznu od 300 evra.

Takođe, uvedena je i zabrana zapošljavanja ljudi iz Srbije dokle god Crna Gora ima dovoljno raspoložive radne snage.

Da vas podsetimo, golmana rukometne reprezentacije Srbije, Obrada Ivezića, koji je branio na utakmici protiv Crne Gore u Baru, navijači su konstantno vređali i psovali ga. On je celu utakmicu bio na “udaru” navijačke grupe iz Bara, ali je sve majstorski podneo.

akođe, grupa srpskih navijača koja je želela da prisustvuje meču sa Crnom Gorom bila je sprečena da uđe na utakmicu u Baru, a razlog tome je bio što dolaze iz Srbije?!

(Telegraf.rs)

Share this post: