Da li je vest da je robot ubio čoveka u nemačkoj fabrici početak pobune mašina i kraja ljudske rase?

Ilustracija

Fanovi filma “Terminator” nisu krili svoje oduševljenje, kada je žena po imenu Sara Konor podelila vest da je robot u Nemačkoj ubio čoveka.

Fanovi filma “Terminator” nisu krili svoje oduševljenje, kada je žena po imenu Sara Konor podelila vest da je robot u Nemačkoj ubio čoveka.

Ono što je ljubiteljima ovog ostvarenja privuklo pažnju jeste što se jedan od glavnih likova “Terminatora” upravo zove Sara Konor, koja je u filmu majka Džona Konora, koji će u budućnosti predvoditi ljudsku rasu u borbi protiv mašina za opstanak celog čovečanstva.

Kada su fanovi videli da je Sara Konor, inače “veliki borac protiv mašina” u filmu, “tvitovala” vest o tome kako je mašina ubila čoveka, društvene mreže bile su preplavljene njihovim pozitivnim reakcijama i šalama, s obzirom da su ovo shvatili kao početak pobune mašina i kraj ljudske rase.

„Molim te Sara, čuvaj Džona Konora, on je naša jedina nada“, „Skajnet je blizu, beži Sara, beži!“, neki su odgovora na objavu koja je Konorova podelila na Tviteru.

Konor, koja je bila zapanjena reakcijom „tviteraša“, prokomentalisala je: „OK, trebalo je da razmislim o mom imenu sa asocijacijacima u vezi njega pre nego što sam ovo objavila“.

Sara Konor, ali ona prava, a ne fiktivni lik, radi kao dopisnik za „Fajnenšel tajms“.

Bolju reklamu nisu mogli da požele kreatori filma, s obzirom da je novi, 5. po redu nastavak Terminatora pre samo nekoliko dana počeo da se prikazuje u bioskopima širom sveta.

Da podsetimo, jedan muškarac strada je u četvrtak u fabrici “Folksvagena”, kada je robot zgrabio čoveka i gurnuo ga na metalnu ploču.

(Novosti online)

Share this post: