DAČIĆ PONOVO ŠOKIRAO NACIJU: Sastajao se sa Trampom – evo šta on stvarno misli o Srbima! (VIDEO)

vucic-i-dacic

Magazin in, autorke Sanje Marinković, koji je emitovan u subotu 14. januara na televiziji Pink krije mnoga iznenađenja, a jedno od njih je kako to izgleda kada zajedno zapevaju šef diplomatije Ivica Dačić i glumac Mima Karadžić, ali i nova otrića u odnosima Vučića i Dačića.

Predsednik SPS – a, Ivica Dačiće je gostujuću u emisiji kod Sanje Marinković otkrio mnogo toga zanimljivog.Pričao je Dačić i o Trampu i o Vučiću, a spomenuo je i Ketrin Ešton.

„Ja ne znam da li vi znate, ali ja sam upoznao Donalda pre nego što je ušao u političke vode, ja dobro znam, a to zna i Vučić da je Tramp hteo da gradi veliki hotel u centru Beograda, to je živa istina.

Nažalost taj projekat nije uspeo da se realizuje“, rekao je Dačić i nastavio: „Zamislite, danas bi imali Trampov hotel u Beogradu, ali nije to sve posle nekog vremena on je poslao neko vino meni i Vučiću, a dobro znate da se ja ne razumem u vina, dok se sadašnji premijer razume, kad sam mu dostavio on me je upitao: „Znaš li ti koliko ovo košta“?, rekao sam da nemam pojma, na šta je Vučić rekao: „Preko 3.000 dolara“, a onda sam mu odgovorio: „Da sam znao da toliko košta, ne bih ti ga nikada doneo“, nasmejao je Dačić sve.

Govoreći o Donaldu Trampu rekao je da on poštuje srpski narod.

„Tramp poštuje Srbe, misli sve najbolje o nama“, rekao je Dačić.

Ketrin Ešton ga je mnogo zavolela pa mu je jednom prilikom i poklonila skupocene cigarete, ali to nikako nije smeo da vidi Tači.

„Jednom prilikom Ketrin mi je poklonila cigarete, ali mi je rekla da sakrijem kako Tači ne bi video to“, rekao je Dačić.

Priznao je da voli da spava, za razliku od Vučića i ispričao jednu zanimljivu situaciju.

„Rano je bilo, oko 6:45 ujutru, kad zvoni mi telefon, ja se javim iz prve kad ono Vučić. Nije mogao da veruje da sam budan, pa zašto da ne budem budan, a onda je Vučić zagrmeo sa druge strane: „Pa Ivice ti nisi ni legao još“, uz veliki osmeh govorio je Dačić.

(Oslobođenje)

Share this post: