„Đoković se vraća na tron posle Vimbldona“!

Ilustracija

foto: Tanjug

Danima su svi svetski mediji nagađali ko bi mogao da zameni Borisa Bekera na mestu trenera Novaka Đokovića, brojna imena su bila u opticaju da bi se na kraju ispostavilo da promena neće ni biti, odnosno Marjan Vajda će ponovo biti glavnokomandujući.

Jedan od onih čije se ime spominjalo bio je i Nenad Zimonjić, ali srpski teniser tvrdi da to i nije bila opcija pošto on i dalje želi da igra.

O Novakovom izboru i mogućnosti za povratak na tron Ziki je u izjavi za Alo rekao:

– Vajda je uvek bio uz Novaka. Fantastični rezultati koje je postigao u poslednje tri sezone nisu samo Borisova zasluga već i čitavog tima.

Sa Bekerom je bila uspešna saradnja, Novak je veoma napredovao u igri, a on najbolje zna zašto je prekinuo saradnju.

Ispunio je sve ciljeve koje je zacrtao, imao je neverovatnu 2016. godinu, povezao je četiri grend slem titule, što je za divljenje.

Verujem da će Đoković da se vrati na teniski presto posle Vimbldona, jer brani mnogo više poena od Endija Marija u prvom delu sezone. Novak to zaslužuje i mislim da će uspeti.

Zimonjić je otkrio da će na početku sezone morati da menja partnere, sve dok se ne vrati u prvih 30 na ATP listi, a jedan od njih biće i Viktor Troicki sa kojim će nastupati na turniru u Sidneju.

(Alo)

Share this post: