Evo gde je bila Jelena dok je cela Srbija tragala za njom…

Trenutno se nalazi na lekarskom pregledu u okviru kojeg će imati i razgovor sa psihijatrom

Jelena Lazarević (26) vratila se danas oko 11 časova sama svojoj kući, odnosno u stan na Kanarevom brdu u kojem živi sa cimerkom, trećeg dana nakon što je objavljen njen nestanak!

Kako Telegraf.rs saznaje, Jelena je samo želela da se skloni od svih, te zbog toga se nikome nije javljala niti je bila dostupna.

Ona je poreklom iz Prijepolja, a u Beograd je došla na studije.

Obično kada se ovako razreši drama, ispostavi se da je devojka želela da bude nasamo sa dečkom ili je pobegla s njim. Međutim, ovde to nije slučaj.

– Bila je sama ova tri dana.

– Nije bila ni sa kakvim dečkom, nije bila sa drugaricom. Sve vreme je bila u Beogradu – kaže njen zet za Telegraf.rs.

Kako saznajemo, studentkinja Jelena se trenutno nalazi na lekarskom pregledu u okviru kojeg će imati i razgovor sa psihijatrom.

Njeni najbliži tvrde da nema dečka, a da li je želela da se malo skloni od svih zbog stresa na fakultetu, još nije poznato.

Jelena je apsolvent na Ekonomskom fakultetu, a da bi se školovala i imala za svoj džeparac uporedo radi i kao konobarica u kafiću “Anggolo”.

Podsetimo, Jelena Lazarević je nakon smene u petak, 2. juna, oko pola sata iza ponoći zaključala kafić u kojem radi i nakon toga joj se gubi svaki trag.

U subotu, narednog dana, trebalo je da se pojavi na poslu u 15 časova, ali nije. Njena familija kreće u potragu, a zet Darko Mirković objavljuje status na Fejsbuku u kojem moli za pomoć u traženju Jelene.

Danas se Jelena sama vratila u stan na Kanarevom brdu.

(Telegraf.rs)

Share this post: