Evo kako je Vučić uzvratio na prozivke – „Gladni smo!“, „pretvorio si nas u roblje“, „narod nosi pelene u fabrikama“! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakratko je prekinuo govor na otvaranju novog Kliničkog centra u Nišu zbog povika iz publike.

Kako javlja agencija Beta, povici zbog kojih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakratko prekinuo govor glasili su „gladni smo“, „pretvorio si nas u roblje“, „narod nosi pelene u fabrikama“, a uzvikivao ih je predsednik niškog Centra za ljudska prava i demografiju „Clamp“ Dragan Krstić.

Krstića je zbog sličnih povika na predizbornoj konvenciji naprednjaka u Nišu, u martu ove godine, obezbeđenje izvelo iz hale „Čair“, a danas je, kako se navodi, prošao sa upozorenjem da ne viče i da se smiri.

Na povike koji su dopirali sa platoa ispred Kliničkog centra, Vučić je rekao da mu nije prvi put da sluša od „vlasnika menjačnice i kafića kako teško živi“ i naveo da se ljudi koji stvarno teško žive, ne ponašaju bahato, već poštuju državu.

„To su primitivni izborni trikovi koje sam 500 puta slušao“, rekao je Vučić i dodao da je težak život posledica aktivnosti onih vlasti koje su uništile fabrike, sprovele pljačkašku privatizaciju i koje nisu uspele da izgrade ni dom zdravlja, a kamo li Klinički centar.

Otvaranju niškog Kliničkog centra prisustvovali su i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministri u vladi, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

(BETA)

Share this post: