FLERT JE ZAGARANTNOVAN, A AKO SE PREPUSTITE OSEĆANJIMA – I LJUBAV TAKOĐE: 3 horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav!

Verujete li u srodne duše?

Stigla je jesen – godišnje doba od kojeg se jednima diže kos ana glavi zbog kiše i sivih oblaka, a drugima odmah budi asocijaciju na topli čaj, ćebence i dobru knjigu.

Kojoj god grudi pda propadate ako ste rođenbi u jednom od ova tri znaka, imaćete dosta razloga za radovanje u narednim mjesecima.

Bik

Period koji polako prolazi nije bio za mnoge Bikove baš najbolji kada je ljubav u pitanju.

Partner je imao dosta zamerki na vaše ponašanje i postupke, ali se konačno to sve menja, te ništa neće uticati na to da budete loše volje i raspoloženja.

Pred nama je mesec kada ćete biti dosta emotivniji nego inače, što će prouzrokovati da budete dosta romantičniji i nežniji, pa ćete imati dosta volje i želje da pripremate neka sitna iznenađenja za svoju voljenu osobu što će vašu vezu unaprediti ili će dovesti do toga da pronađete novog partnera.

Potrebno vam je i da malo odmorite, da se sklonite od svakodnevnice koja vas okružuje, te bi odlazak na neku planinu bio pravi izbor za vas.

Flert je zagarantnovan, a ako se prepustite osećanjima – i ljubav takođe.

Rak

Rakovi, spremite se za zabavu i mnogo ljubavi! Narednih meseci bićete jako zadovoljni svojim ljubavnim životom.

Bićete spremni da se potpuno opustite i prepustite ljubavnoj euforiji i novim poznantstvima, a među njima će se naći i jedno koje će vam mnogo značiti u narednom periodu.

Očekujte dosta družena, izlazaka, poklona, komplimenata iz čega će se izroditi jedna dobra i stabilna veza.

A ako ste već u vezi kojom niste zadovoljni – ovo je idealno vreme za kraj i za posvećivanje sebi. Jer, i ljubav prema sebi je ljubav, i to jako važna.

Vodolija

Vodolije, oktobar i novembar vam donose velike promene ukoliko ste duže vreme u vezi.

Iako vam se tako ne čini, ali ako ste već neko duže vreme sa svojim partnerom, te imate skladan odnos, u narednom periodu je sasvim moguće da ćete poželeti da taj odnos unapredite, što može značiti i skorašnji brak.

Ukoliko ste, pak, singl, na vas će jesenje vreme delovati baš onako kako treba – imaćete željuda se sklupčate uz šolju tople čokolade u zagljaju voljene osobe, koju možete da očekujete sredinom oktobra.

Pred vama je miran period pun ljubavi i lepih emocija.

(Mediji)

Share this post: