HILARI KLINTON JE MEDICINSKA MISTERIJA: Šta je bila ta metalna stvar koja je ispala iz njenih pantalona?(VIDEO)

Hilari Klinton se jedva kreće

Hilari Klinton se jedva kreće

Na komemorativnoj ceremoniji povodom 9/11 održanoj u nedelju u Njujorku, većina je bila fokusarana na nešto drugo osim na žrtve i preživele.

Kada je Hilari Klinton imala svoju medicinsku epizodu i bila sklonjena sa ceremonije u stan svoje ćerke, pokrenula se zabrinutost za njeno zdravlje.

Istovremeno, mnogi teoretičari zavere su počeli da govore o dubleru. Sada svi žele da znaju šta je bila ta metalna stvar koja je ispala iz njenih pantalona.

U nedelju ujutru, Klintonova je počela da napušta ceremoniju u Njujorku pošto se nije osećala dobro. Kako se vozilo približavalo, kolena su joj zaklecala i počela je da pada pre nego što ju je pridržalo osoblje. Klintonova je tada uvedena u vozilo, koje ju je odvezlo u stan njene ćerke da se odmori.

BBC izveštava da je Klintonovoj dijagnostikovana upala pluća u petak i da se „lepo oporavlja2 nakon hidratacije i da je sve u redu. Pojavila se kasnije u nedelju popodne i otkazala put za kampanju u Kaliforniji zbog bolesti. Međutim, drugi vide mnogo više u svemu ovome.

Dok neke teorije zavere govore da je pojavljivanje Klintonove u Njujorku kasnije u nedelju bilo delo nekoga ko liči na nju ili dublera, postoji još nešto o čemu se mnogi pitaju.

Kako su počeli da se pojavljuju snimci demokratske predsedničke kandidatkinje, svi su počeli da ih analiziraju. Neki su smatrali da se ona ustvari onesvestila i da je držana od strane njenog osoblja, ali je takođe postojalo pitanje metalnog objekta.

The Conservative Treehouse je izvestio da je nešto, što je izgledalo kao metalni predmet, ispalo iz njene desne nogavice kada su joj zaklecala kolena. Različiti uglovi Klintonove kako ulazi u vozilo pokazuju da je to izgledalo mnogo ozbiljnije nego samo “prolazni napad malaksalosti,“ ali to je takođe ono što je pomoglo da se obrati pažnja na komad metala.

Isprva je to poprilično teško videti. Kada se kamera zumira na snimku, vrlo je očigledno da sjajni metalni predmet ispada iz njenih pantalona tačno na 32. sekundi.

Detaljniji pregled pokazuje da metalni predmet „cevastog oblika“ ispada iz njene desne nogavice pre nego što je ona kolabirala i prebačena u vozilo.

Heavy je izvestio da su neki tvridili da se čuje metalni zvuk kada objekat udari u zemlju. Neke pristalice Donalda Trampa su na Reddit-u pretpostavili da Klintonova nosi protezu noge ili kuka, ali da ih skriva od javnosti da niko ne bi znao u kako lošem stanju je ona zaista.

Ne postoji konkretna osnova za ove tvrdnje ili njihova potvrda.

Naravno, postoje i druga sugerisanja kao što su ta da su joj ispali ključevi ili da je Hilari Klinton zapravo robot. Niko nije pronašao bilo kakav trag metalnog predmeta koji je ispao Klintonovoj.

U jednom trenutku se pojavio crni terenac i nekoliko ljudi je izašlo iz vozila na istom mestu i takođe razgledalo oko sebe. Pokušali su da ne privuku pažnju na sebe dok su proveravali područje i možda oni ni nisu bili povezani sa njenom kampanjom, ali je bilo prilično čudno.

Policija je izjavila da Tajna služba obično počisti bilo koje područje gde su bili kako bi proverili ima li stvari koje su možda ostavili za sobom.

U širem pogledu, ovo ne mora da znači apsolutno ništa. To može biti džepni sat, olovka, biznis kartica, novčić, ili bilo koji drugi predmet. Ipak, desilo se, a to znači da će svet govoriti o tome.

Brojni izveštaji o Hilari Klinton i njenoj medicinskoj epizodi na ceremoniji povodom 9/11 su otišli iz krajnosti u krajnost. Mnogi se pitaju da li je ona dovoljno kompetentna i zdrava da može da obavlja funkciju predsednika SAD-a.

Drugi se pitaju da li je koristila dublera da se vrati u nedelju i umiri strahove. Treći opet pa jednostavno žele da znaju nešto o metalnom predmetu koji je ispao iz njenih pantalona kada su joj zaklecala kolena, ali svet to možda nikada neće saznati.

(Webtribune.rs)

Share this post: