Horor u Batajnici: Napadač polio ženu razređivačem i zapalio!

Borba sa vatrenom stihijom

Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena kada je njen bivši partner pokušao da je ubije polivši je razređivačem, posle čega ju je zapalio.

Četrdesetogodišnja žrtva čiji su inicijali U.S. nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu, javio je RTS.

Ona je sa teškim opekotinama prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Požar se dogodio posle ponoći, u ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici, a žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, precizirala je Macura.

Napadač, sa kojim je U.S. ranije bila u vezi, popeo se do stana koji se nalazi na drugom spratu, polio nesrećnu ženu razređivačem i zapalio je.

Prilikom bekstva razbio je ulazna vrata zgrade, jer je interfon u kvaru, a on nije imao ključ.

Žena sigurno ne bi preživela da komšija zbog buke nije izašao da vidi o čemu je reč i zatekao ženu u plamenu, ugasio vatru i pozvao hitnu pomoć, koja ju je u teškom stanju prevezla u Urgentni centar.

Žena je u iznajmljenom stanu živela sa maloletnim sinom.

Požar je gasilo 11 vatrogasaca sa tri vozila, a napadač je uhapšen.

(Tanjug, Srna)

Share this post: