HOROSKOP: Vage čeka važno iznenađenje, a Škorpije nervni slom

telefonska-prevara

FOTO: AP

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate dosta energije, prijaće vam da se malo razmrdate, prošetate, ako se već ne bavite redovno nekim sportom. Moguće su glavobolje.

Bik

Nemate dovoljno energije da završite sve što ste planirali, ili su Vam drugi zadali, ali ipak morate biti uraditi makar ono što je najvažnije za danas. Napravite dobar plan i obaveze će vam lakše pasti.

Blizanci

Družite se sa dragim ljudima ovog petka, to će Vam baš prijati, ali osim zabave, mogli biste da napravite i plan za vikend, da Vam dani ne bi proleteli.

Rak

Imate dosta obaveza, ali se potrudite da danas odmarate malo više. Posvetite se porodici, posao može da sačeka.

Lav

Idite na kraći put. Ugodite sebi, imate pravo da uživate i da odmarate. Potrudite se da provedete vreme sa ljudima koji Vas podržavaju u Vašim zamislima.

Devica

Štedite malo više, odložite šoping za neko drugo vreme, sad nije prilika za to. Niste dobro raspoloženi, pazite da se sa nekim ne posvađate.

Vaga

Drugi ljudi će Vam ulepšati dan danas. Partner je odlično raspoložen pa provedite više vremena zajedno. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost nekog lepog poznanstva u danima vikenda.

Škorpija

Nemojte se nervirati oko posla, već se bolje organizujte je stvarno imate previše obaveza. Moguća glavobolja.

Strelac

Bavite se sportom, zabavom ili bilo kojim drugim opuštanjem koje Vam prija, danas nije dan za velike poslove i planove. Provedite više vremena sa prijateljima i porodicom.

Jarac

Ovog petka provedite više vremena kod kuće. Odmarajte se i „napunite baterije“. Pomalo ste nostalgični.

Vodolija

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Potrudite se da se usredsredite na nove kontakte. Vidite se sa rođacima.

Ribe

Zadovoljni ste novčanom situacijom. Ne prejedajte se, ne preterujte sa začinjenom ili ljutom hranom, moguću su stomačni problemi. Razmislite o nekoj nagradnoj igri danas, smeška Vam se neki dobitak.

(Mediji)

Share this post: