HOROSKOP ZA VIKEND: evo kakvu sreću donosi Mesec u znaku Lava (do 18. septembra 2017. godine)

Ilustracija

foto: pixabay.com

Na trenutak zaboravite sve brige i izazove i dozvolite da vas čarolija Meseca vodi kroz vikend koji je u znaku radosti i najlepše avanture!

Pri kraju još jednog pozitivne, ali promenjive nedelje, u petak, 15. septembra Mesec je, kao i prethodni dan, u Raku; u kvadratu je s Jupiterom u Vagi, s kojim je pak u sekstilu Venera u Lavu.

„Petak je odličan dan za proslave, zabave, fenomenalan provod s prijateljima i porodicu, izlaske… i jednostavno uživanje“, kaže britanski astrolog Gregory Scott.

U subotu Mesec prelazi u znak Lava i pridružuje se Veneri u tom znaku; Merkur je i dalje u Devici pa je u konjunkciji s Marsom tako da se energije te dve planete mešaju.

 

„U subotu ćete žudeti za razumevanjem, a kada dođete do tog razumevanja i znanja, imaćete želju o tome da govorite na sav glas, učinićete nešto vatreno i dramatično“, kaže G. Scott.

Zbog naglaska na vatri koji daju Mesec i Venera u Lavu, bićete vrlo ponosni što ste uspeli sami doći do spoznaje kojoj ste težili. „Proslavite to! Vi ste obavili sav posao – i ako ste obavili posao, zaslužujete i proslaviti svoj težak rad.

Zato, u petak insistiram da slavite, a u subotu insistiram da slavite još više! I da se dobro zabavite – jer to ste zaslužili: marljivo ste radili i uvek davali sve od sebe“, kaže astrolog.

Ova su dva dana nagrada za to – dva dana da se zabavimo, da slavimo, uživamo u društvu drugih ljudi, uživamo u životu…

„Bili bismo ludi da to ne iskoristimo!“ ističe Gregory Scott i savetuje da obavezno isplanirate druženje s prijateljima ili ljudima koje volite i da se dobro zabavite.

„Ako se tih dana sretnete s ljudima, očekuje vas prekrasno iskustvo.“

(Sensa)

Share this post: