ISKORISTITE PRILIKU: Energija punog meseca najavljuje haos, a evo kako da je unovčite!

Uticaj na ljude

Pun mesec uoči letnje dugodnevice je retka pojava. Ista se pogodila pre 70 godina, a naredna će biti za 2094. Mnogi astrolozi najavljuju haos, ali postoji način da tu nergiju preusmerite u zaradu.

Kada je mesec pun, njegova energija se menja i tada je najdragocenija za povećanje prihoda. Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca.Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.Ta svetlost je čista energija.

Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

Zbog toga se kaže da „pazite“ o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja.

Ritual sa novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu. Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta, prema mesecu, dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da „prenoći“ i idući dan je potrošite.

Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja, gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom meseca je kombinacija koja uistinu deluje.

(24Sata.rs)

Share this post: