Jezivo: Poginula putnica insistirala da sedne na to mesto u autobusu! – VIDEO

Nesreća, Bubanj potok

D. P. (35), jedina osoba koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka, pre polaska iz Grčke zahtevala je od putnice koja je sedela na njenom mestu – da zamene mesta, saznaje Telegraf.

Nastradala žena došla je do putnice N. B. koja je sedela u donjem delu autobusa, tražeći od nje da sedne na mesto na kom je posle samo desetak sati zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Foto: Telegraf

– Pre nego što smo krenuli za Beograd, gospođa koja je sedela pored mene insistirala je da zamenimo mesta, ubeđujući me da je to njeno mesto i da ga je rezervisala. Da se ne bismo prepirale, izašla sam joj u susret i prešla da sedim na šaragama – priča lakše povređena N. B. koja je posle nesreće završila u Urgentnom centru.

U teškoj saobraćajki koja se dogodila jutros oko 4 sata, kada se prevrnuo autobus koji je prevozio 86 putnika iz letovališta u Polihronu, poginula je jedna, a povređena 61 osoba, među kojima ima i više dece.

Prema navodima nekih beogradskih medija, sumnja se da je uzrok nesreće to što je vozač autobusa turističke agencije “Barcino turs” navodno zaspao za volanom.

Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Share this post: