Kako se goje horoskopski znakovi i kako da smršate u skladu sa Zodijakom

Nekima se višak raspoređuje ujednačeno svuda, dok drugi očajnički gledaju kako im raste stomak, kukovi se šire, a noge gube oblik.

Ovan

Širenje obima struka i popunjavanje svih tačaka koje daju vitkost. Često im se brzo popuni lice, kao i bočni i zadnji deo vrata, a ramena izgube formu.

Bik

Tvrdo potkožno tkivo se javlja svuda, vidljivije je na vratu, grudima i zadnjici. Noge brzo gube formu i oblik.

Blizanci

Masnoća im se raspoređuje na svim mestima sa mišićnom aktivnošću, po rukama, obrazima, na grudima i iza pazuha. Brzo dobije i izgubi stomak, a ostalo ostaje isto.

[adsenseyu5]

Rak

Kada se goji Rak deluje kao da je zadovoljniji nego inače. Meka tkiva na pojasu, vratu, obrazima i iza ušiju. Višak se primećuje čak i u zoni prepona.

Lav

Goji se tako da izgleda kao da je „ojačao“, pa mu se to primećuje i na licu. Formu gube grudi, leđa i noge.

Devica

Srednje meko tkivo plitko pod kožom, dosta ravnomerno, ali ipak je dominantno od grudi naniže. Posle dosta godinapoprima izgled bureta od kolena do rebara, a lice i ruke im ostaju isti.

Vaga

Najviše se goji u donjem abdomenu. Višak se manifestuje kao meko ili „naduveno“ tkivo, a može se ubuciti i u licu. Još jedan simptom gojenja su viseće meke nadlaktice i zadnjica.

[adsenseyu1]

Škorpija

Dolazi do parcijalnog skupljanja nagomilanih slojeva na raznim mestima: vrat, zadnji deo u zoni rebara, najniži abdomen, delovi lica, i zadnji deo nadlaktice.

Strelac

Goje mu se bokovi i donji abdomen, kao i bedra. Tu se prvo skuplja umereno čvrsta masnoća, a onda mu stomak i zadnjica gube formu. Leđa i zadnjica postaju mlitavi.

Jarac

Polako Jarac nakuplja tvrdo masno tkivo iznad napetih mišića, posebno na leđima i oko velikih zglobova koji gube formu.

Vodolija

Meka masnoća kod žena je zastupljena svuda, formu gube nadlaktice, ramena, donji deo zadnjice i gornji deo leđa. Muškarci dobiju i tvrđe, glatko masno tkivo nad aktivnim mišićima.

[adsenseyu1]

Ribe

Potkolenice i stopala gube formu, zatim kukovi, a celo telo deluje kao da je puno vode, pojavljuje se izuzetno mekano i nežno potkožno tkivo koje buja.

KAKO SKINUTI VIŠAK

Mršavljenje brzom dijetom koja se ponavlja po potrebi lakše uspeva znacima koji su dinamični: Blizanci, Ovan, Strelac, Lav, Devica, Škorpija, Vodolija , ali se kilogrami brzo i vraćaju.

Mršavljenje sporim i dijetama u kontinuitetu se preporučuje sporim i kontrolisanim znacima: Jarac, Devica, Bik, Rak .

Mršavljenje sportskim aktivnostima uspešnije sprovode: Blizanci, Lavovi, Škorpije, Strelci i Vodolije.

Društvene sportske igre preporučuju se: Rakovima, Vagama, Devicama, Jarčevima i Ribama.

(Mediji)[adsenseyu2]

Share this post: