KLARA JE MONSTRUM: Majka Dražena Petrovića oplela po bivšoj devojci svog sina! (VIDEO)

Majka legendarnog košarkaša Dražena Petrovića, Biserka žestoko je izvređala bivšu devojku svog sina Klaru Šalanci.

Dražen Petrović je poginuo u saobraćajnoj nesreći 7. juna 1993. godine u Nemačkoj.

Klara Šalanci je pokupila Dražena Petrovića u Frankfurtu, a u automobilu je bila i turska košarkašica Hilal Edebal.

Oni su krenuli automobilom marke golf ka Hrvatskoj.

Klara je vozila crveni golf, a Dražen je spavao na mestu suvozača. Oni su udarili u kamion koji se isprečio na putu. Klara ga nije videla pošto je bila slaba vidljivost.

Petrović je poginuo, a Klara je prošla sa povredama. Hilal Edebal, koja je sedela na zadnjem sedištu, a zadobila je teške povrede.

Klara, koja se bavila manekenstvom, je posle nesreće nastavila život kao da se ništa nije dogodilo, a kasnije se udala za slavnog nemačkog fudbalera Olivera Birofa.

Ona nikada nije u javnosti pričala o detaljima nesreće.

Biserka Petrović se nedavno u Istanbulu susrela sa Hilal Edebal.
„Emotivno sam se istrošila od ovog susreta. Mislila sam da neću moći da izdržim. To je samo deo filma koji je napravljen u Istanbulu i objavljen povodom godišnjice smrti mog sina“, rekla je Biserka Petrović za Dnevni avaz i nastavila:

„Tek kada pogledate drugi deo, videćete koliko je to bilo potresno. Hilal je uništena“.

Biserka je navela da se Hilal ni ne seća nesreće niti da je bila u automobilu sa Draženom Petrovićem. Ona kaže da nema nikakav kontakt sa Klarom.

„Ona je monstrum. Nije čak u kontaktu ni sa Hilal. Klara nije posetila Hilal dok je ležala u bolnici, iako su dugogodišnje prijateljice. Igrale su zajedno košarku od malih nogu.

Hilal je studirala u Americi, a kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurtu“, izjavila je majka Dražena Petrovića.

(Kurirsport/Dnevni avaz)

 

Share this post: