KRAJ VELIKE DRAME U MOSKVI: Specijalci ubili otmičara iz banke! (VIDEO)

rusija policija uvidjaj diverzija terorizam bomba

Neidentifikovani muškarac koji je izazvao talačku krizu u jednoj banci u Moskvi ubijen je u akciji specijalnih jedinica ruske policije.

Kako prenose ruski mediji, posle više od dva sata pregovora, tokom kojih je otmičar pristao da na slobodu pusti radnike banke i klijente koje je oteo, on je zapretio da će aktivirati eksplozivnu napravu, posle čega je usledila akcija policije.

Navodi se da su se čuli rafalni pucnji, u početku nije bilo poznato o čemu se tačno radi, ali su izveštači sa lica mesta javili da je napadač ubijen i da je time okončana drama koja je paralisala ceo istočni deo Moskve, u kom se nalazi objekat banke.

Podsetimo, u sredu uveče je nepoznati napadač upao u jednu banku na istoku Moskve, naoružan pištoljem je tražio novac od službenika, koji su alamirali policiju.

Nakon toga, zabarikadirao se u jednoj kancelariji i sa sobom poveo taoce. Srećom, pregovori su uspeli i u objektu banke je ostao samo napadač, a potom je reagovala policija i izvela akciju u kojoj je ubijena jedna osoba.

(B92)

Share this post: