MARJAN VAJDA NAPOKON OTKRIVA: Ovo su razlozi krize u Đokovićevom timu!

Poraz najboljeg

foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića, posle duže vremena se oglasio i govorio o atmosferi u stručnom timu drugog reketa sveta.

Slovak se u razgovoru sa radio „SBS“ osvrnuo i na pad u igri i rezultatima srpskog tenisera u drugoj polovini 2016. godine.

„Novak i ja se dugo i dobro poznajemo. On se tokom prošle godine mnogo preispitivao, a na kraju je uspeo da pronađe balans. Sada ponovo može da da postavi sebi najviše ciljeve i krene prema njima.

Odmorio se, imao je vremena i da se posveti porodici, a to mu je bilo preko potrebno“, rekao je Vajda donoseći optimizam Đokovićevim navijačima.

Đokovićev stručni tim u 2017. nastavlja bez Borisa Bekera.

„Boris je dao veliki doprinos Novakovim uspesima. A kada su došli neuspesi, Novak je bio samokritičan. Tada je došlo do razlaza, ali ne znam kako je to Boris prihvatio, jer nismo bili u kontaktu posle toga“, nastavio je Vajda.

Vajda tvrdi da nema ništa protiv Pepea Imaza u stručnom timu.

„Pepe Imaz poznaje tenis i pomaže Novaku da se izbori sa stresom, sa kojim se sreće kao vrhunski sportista“, rekao je Vajda i dodao:

„Nisu tačna pisanja nemačkih medija da ja imam problem sa Pepeom. U Imazovom prisustvu u timu ne vidim ništa loše. Novaku je potreban pozitivni stav“.

I na kraju, Marjan Vajda je poručio:

„Novakovi prioriteti su gren slem turniri“.

Prvi Đokovićev zadatak je odbrana titule na Australijan openu, koju će započeti u utorak ujutru duelom sa Fernandom Verdaskom.

(Kurir)

Share this post: