Marta Hadžimanov ima samo 15 godina a toliko je talentovana…(VIDEO)

marta hadžimanov talenat muzičar umetnica muzika

Marta Hadžimanov ima 15 godina i ide u srednju muzičku školu. Ovih dana u njenoj „porodičnoj kuhinji“ se krčka nešto odlično.

Marta odlično peva, ide u srednju muzičku školu, a u pripremi su pesme koje je sama napisala (imali smo prilike da čujemo prvu verziju i odlično je).

– Snimili smo dve pesme u studiju kod Firčija (Ivan Fece Firči), a imam još dosta svojih pesama i stalno nastaju nove. Nismo u nekoj žurbi sa objavljivanjem istih, za sada mi je samo zabavno da ih smišljam, kao što mi je zabavan i ceo taj proces.

Puno mi pomažu mama i tata, kao i naš drugi porodični BFF Svebor Šakić. Ja definitivno obožavam da pevam i pevam po ceo dan, ali kao što rekoh volim i da komponujem, a zanima me još mnogo stvari u muzici. Zapravo, zanima me muzika!- kaže ona.

Mama Nataša i tata Vasil nemaju radno vreme, pa se zato trude da žive spontano.

– Imamo mama – ćerka dan i tata – ćerka dan, posebne dane koje Marta organizuje kako ona želi – priča Nataša Hadžimanov.

Martu odmalena okružuje muzika. Ona nema samo tatu muzičara, već praktično celu familiju. Zafir Hadžimanov, Senka i Bisera Veletanlić, Brankica Vasić Vasilisa, svi su ostavili trag na njen muzički ukus.

Ipak, Marta je izabrala neki svoj fazon i ako od tinejdžerke očekujete Rijana stil, iznenadiće vas. Njen izbor je nešto oštriji zvuk. Pesme će joj biti na engleskom.

Ovih dana na njenoj plejlisti su Stromae, Liannne La Havas, Ed Sheeran, Jessie J, Martin Garrix.

– Skoro sam otkrila i Level 42 (zna se ko mi ih je otkrio). Slušam još mnooogoo toga – zaključuje Marta.

Pitali smo je da li tata ponekada zna da je iznervira.

– Ume, ume, ali uglavnom oko nekih sitnica. Imam divne roditelje – rekla je.

Marta je Noć veštica proslavila u Novom Sadu sa ćerkama Ivana Fece Firčija i Marine Perazić- Miom i Lunom. Žurka je trajala do jutra.

Masku je radio porodični prijatelj porodice Hadžimanov – Dejan Mandić, koji se bavi ilustracijom i likovnom umetnošću.
– Mama nam je pomagala oko svih ostalih detalja, a tokom pripreme tata nam je bio DJ – priča Marta.

(24Sata)

Share this post: