MASAKR U VALJEVU: Napadač izrešetao ceo klub, IMA MRTVIH I RANJENIH!

Saobraćajci

foto-ilustracija: Tanjug

Jedan mladić je ubijen, a trojica su ranjena u pucnjavi koja se noćas, oko 2 časa iza ponoći, dogodila u noćnom klubu „Zipa“ u centru Valjeva.

Kako saznaje „Blic“, do pucnjave je došlo kada je za sada neidentifikovani muškarac, koga prethodno obezbeđenje ovog noćnog kluba u Knez Miloševoj ulici nije pustilo da uđe u objekat, nasumice pucao iz pištolja kroz stakleni izlog kafića u kojem je u tom trenutku bila svirka i veliki broj gostiju.

On je, po našim saznanjima, ispalio nekoliko metaka.

Od posledica ranjavanja preminuo je D. D. (24) iz Valjeva. On je u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša, dovežen u urgentni centar, pokušana je reanimacija, ali je podlegao povredama.

D. M. (26) je ranjen u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi, D. P. (40) je ranjen u natkolenicu i zadržan je na bolničkom lečenju, van životne opasnosti. U pucnjavi je povređen i S. P. (34) ali, kako kažu u bolnici, on je posle ukazane pomoći otpušten kući.

Policija intezivno traga za muškarcem koji je pucao kroz izlog „Zipe“.

POSLEDNJA VEST: Policija u Valjevu uhapsila je danas muškarca (22) zbog jednog ubistva i ranjavanja dvojice u noćnom klubu „Zipa“ u centru Valjeva i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

(Blic.rs)

Share this post: