Milovan Bojić: Ubićete Šešelja ako ga vratite u Hag

Povratak u Hag?

Vođa lekarskog tima Vojislava Šešelja Milovan Bojić izjavio je danas da je predsednik Srpske radikalne stranke ozbiljno bolestan i da bi svaki pokušaj vraćanja lidera radikala u Hag ustvari značio njegovo ubistvo.

Vođa lekarskog tima Vojislava Šešelja Milovan Bojić izjavio je danas da je predsednik Srpske radikalne stranke ozbiljno bolestan i da bi svaki pokušaj vraćanja lidera radikala u Hag ustvari značio njegovo ubistvo.Bojić je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da se Šešelj nalazi u improvizovanoj bolnici u svojoj kući, da je nezahvalno prognozirati i da je sve neizvesno.

Za šest-sedam meseci, koliko se nalazi u Srbiji, Šešelj je obavio više lekarskih pregleda nego za svih skoro 12 godina u Hagu i sada je primio dve doze hemioterapije, u pripremi je i treća, a ima ih 10, istakao je Bojić.

Vođa lekarskog tima Šešelja je kazao da su bili teški uslovi u Hagu, gde je Šešelj primio samo jednu seansu hemioterapije.

Bila je izuzetno dramatična situacija, prvo sa srcem, zatim sa karcinomom debelog creva i progresijom maligne metastatske bolesti na jetri, kazao je Bojić.

Bojić je rekao da je Šešelj disciplinovan bolesnik i da on ima životno geslo da život traje, dok borba ima smisla.

Vođa lekarskog tima Šešelja je dodao da se koristi sva domaća onkološka pamet i dodao „u kontaktu smo, po njegovim savetima, sa ruskim onkolozima“.

„U fazi smo pridobijanja jednog dobrog, registrovanog leka iz inostranstva“, dodao je Bojić.

(Tanjug)

Share this post: