Misterija se nastavlja: Na trenerci Jelene KRSMANOVIĆ pronađen DNK ženske osobe?!

Ubijena

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Na trenerci koju je nosila Jelena Krsmanović Marjanović (33) u trenutku ubistva forenzičari su navodno pronašli tragove ženskog DNK koi ne pripadaju njoj!

Kako prenosi “Informer”, a koji se poziva na izvore iz istrage taj DNK trag dokazuje da je Jelena neposredno pre ubistva bila u bliskom kontaktu sa osobom ženskog pola.

Naravno to ne mora da znači da je ubica žena, ali bi u slučaju “uparivanja traga” bio moguć značajan pomak u istrazi!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Forenzičar u Institutu za sudsku medicinu Dragan Jačmenica objašnjava za ovaj list kako je mogao ženski DNK da završi na odeći ubijene pevačice:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– DNK materijal je u konkretnom slučaju na garderobu mogao da dospe na više načina: ako se Jelena pre smrti branila i rvala sa ubicom, a mogao je i da se prenese kapljičnim putem, kijanjem i kašljanjem, kao i seksualnim putem.

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom, kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak.

On je tada rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se gubi trag.

(Telegraf.rs)

Share this post: