MONSTRUOZNA ISPOVEST UBICE ARPADA SABA: U mojoj glavi je bilo ludilo, ubadao sam je do besvesti A ONDA JE NA RED DOŠLA…

Maceta-napad-macetom noz

Dete sam ubio da ne ostane siroče. Nisam bio siguran da je moje. Otkad ga je rodila, sumnjam u to. Mada, ona je uvek negirala da me je ikad prevarila, ali u mojoj glavi je bilo ludilo.

Pogotovu kad popijem, tada mi padne mrak na oči. Onda sam je i napadao. A znao sam da samo mene voli. Ali sada me više neće voleti. Nije mi žao što sam je ubio.

A ni dete, neka je s njom, ionako su stalno vijale zajedno – hladnokrvno je rekao u policiji Arpad Sabo nakon što je u nedelju uveče ubio četvoromesečnu ćerku Nikolinu i suprugu Slavicu.

Arpad nijednog trenutka nije pokazao kajanje niti žaljenje, ni prema detetu ni prema supruzi.

Kako je dalje rekao u policiji, prvo je mislio da ju je „premlatio“.

– Tukao sam je, udarao je rukama i nogama. Ona je trpela bolove, ali nije pokazala suze, što me je još više iziritiralo. Tada sam uzeo nož i seckao je kako bih video njene suze.
Ubadao sam je do besvesti, sve dok joj nisam grkljan prerezao. Kad sam video šta sam uradio, odlučio sam da to isto uradim i bebi koja je spavala u krevecu, kako ni nje ne bi bilo – kaže izvor, prepričavajući šta je hladnokrvni ubica rekao.
Međutim, u Tužilaštvu je, u isto vreme kad su sahranjivali Slavicu i Nikolinu, zanemeo.
– Osumnjičeni se na saslušanju u prisustvu branioca po službenoj dužnosti branio ćutanjem.
Nije hteo da odgovara na postavljena pitanja.
Određen mu je pritvor do 30 dana – rečeno je u Višem tužilaštvu.
Inače, da podsetimo, nakon monstruoznog ubistva žene i bebe, Sabo se okupao i presvukao i krenuo preko njiva, kako ga slučajno ne bi video gazda da izlazi na ulicu.
Išao je peške sve do Bačke Palanke, gde je kod Dunava čekao da ukrade neki čamac kako bi se prebacio do Hrvatske.

– Kad su mu policajci prišli, nije se opirao. Odmah im je priznao da je ubio ženu i dete. Ali to priznanje je izgledalo kao da se hvali nečim, nije bilo kajanja – dodaje izvor.

(Kurir)

Share this post: