NAJNOVIJA SAZNANJA: Poznata srpska glumica Neda Arnerić (63) pala sa 3. sprata zgrade! – VIDEO

Pad

foto: Tanjug/Sava Radovanović

Srpska glumica Neda Arnerić (63) pala je sinoć oko 22.20 časova, sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici 11 na Vračaru u kojoj živi.

Prema nezvaničnim informacija Neda Arnerić je pala sa terase, sa visine od 10 metara na metalni limeni krov pomoćnog objekta u prizemlju zgrade.

U trenutku pada u stanu bio i njen suprug.

„Neda je juče došla sa poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je ona izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala – rekao je Nedin muž Milorad Meštrović.

Kako javlja TV Pink prema njihovim nezvaničnim informacijama srpska glumica je navodno pokušala samoubistvo. Ona nije ostavila nikakvo oproštajno pismo u stanu. Tokom istrage trebalo biti utvrđene sve okolnosti tog pada.

Nezvanični rezultati prvog dela istraga ukazuju da je bio pokušaj samoubistva.

Danas će tokom dana biti obavljen preliminarni razgovor s Nedinim suprugom, kako bi se otkrili još neki detalji istrage pod kojim okolnostima je pala sa terase.

Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima glumica je zadobila prelom petog vratnog pršljena, prvog lumbalnog i dvanaestog grudnog pršljena. Ona je smeštena je šok odeljenju u Urgentnom centru.

Policija za sada o okolnostima ovog slučaja nije izdala nikakvo zvanično saopštenje.

(Kurir, TV Pink, Blic)

Share this post: