NAVIJAČI PARTIZANA U ZAGREBU NAPADNUTI betonskim blokovima dok su mirno sedeli i pili piće! (VIDEO)

Sukob

foto: printscreen

Navijači Partizana napadnuti su u Zagrebu od strane huligana betonskim blokovima u trenutku dok su mirno sedeli u kafiću 45 minuta nakon završetka utakmice protiv Cedevite.

Kako je Kurir izvestio u nedelju uveče, huligani su, zaštićeni kapuljačama na glavi i šalovima preko lica, upali u kafić „Sport Bili“ koji se nalazi u sklopu Doma sportova i napali simpatizere Partizana koji se tokom utakmice nisu isticali navijanjem, niti provocirali domaće pristalice.

Prema izjavama očevidaca, pristalice crno-belih nisu pravile nikakve probleme ni u kafiću, a do napada je došlo iznenada.

„Navijači Partizana mirno su sedeli i pili piće. Zaista nisu nikoga izazivali.

Odjednom su počele da lete flaše, kamenje… Koliko sam uspeo da vidim, jedan od navijača Partizana dobio je flašu u glavu“, rekao je jedan od očevidaca za hrvatski 24sata.

Huligani su kriglom u glavu udarili starijeg gospodina, koji je udaren i betonskim blokom u leđa.

Zadobio je gadnu posekotinu po glavi, ali je na sreću odmah priskočio u pomoć klupski lekar Cedevite Tomislav Cerovečki i ukazao prvu pomoć.

Kasnije je ta osoba zbrinuta u jednoj zagrebačkoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

Napad je, prema izjavama očevidaca, trajao desetak sekundi, a gosti kafića, među kojima su se nalazili i pripadnici obezbeđenja utakmice, uspeli su jednog huligana da uhvate i zadrže do dolaska policije.

Partizanovi simpatizeri su posle ovog incidenta, uz pomoć policije i ljud iz Cedevite, mirno napustili Zagreb.

(Kurir sport)

Share this post: