NBA igrač Njujorka Klinentoni Erli, upucan u koleno desne noge

NBA igrač Njujork Klinentoni Erli kosarka

Klinentoni Erli, bek Njujorka, upucan je u koleno desne noge po izlasku iz striptiz kluba u Kvinsu, prenose američki mediji.

Kako je navedeno, 24-godišnji Erli je bio žrtva oružane pljačke, opkolilo ga je 4-6 osoba sa skijaškim maskama na glavi i oduzelo lične stvari, među kojima su bili zlatna ogrlica i zlatne kapice na zubima.

Momak rođen u Bronksu je drugi član Niksa koji je u poslednjih mesec dana opljačkan, pošto je Deriku Vilijamsu, dok se zabavljao sa dve žene, iz stana nestao nakit u vrednosti od 600.000 dolara.

Policija je saopštila da se incident dogodio u sredu ujutru oko 4 sata, a Erli je bio u društvu nepoznate ženske osobe. Erli je bio u Uber automobilu, oko kilometar i po od kluba, kada su ih opkolila troja kola.

Zvaničnici su saopštili da Erliju nije ugrožen život, ali s obzirom da je upucan u koleno, pitanje je da li će biti u mogućnosti da nastavi košarkašku karijeru.

Zaposleni u klubu koji je Erli napustio nisu želeli da komentarišu incident. Erli je rođen u Bronksu, a draftovan je 2014. godine sa Vičita Stejta.

Na deset utakmica ove sezone provodio je manje od četiri minuta na parketu po meču, a bio je na kratko i u razvojnoj ligi u Vestčester Niksima.

Tokom karijere se mučio sa povredama, a prošle sezone je imao problema upravo sa desnim kolenom u koje je upucan.

(Vestionline)

Share this post: