Nik Kirios ima problem sa ponašanjem i autoritetom, dao sebi za pravo da proziva Novaka Đokovića!(VID

Nik Kirios

Nik Kirios

Australijski teniser Nik Kirios ima ambiciju da jednog dana postane najbolji teniser sveta, ali još uvek nije naučio da bi trebalo da se ponaša prema starijima i kako da se prema njima odnosi sa dužnim poštovanjem.

Tokom meča 1. kola protiv Marka Čekinata mladi teniser dobio je opomenu od sudije zbog vikanja na dečaka koji skuplja loptice.

Umesto da sa sudijom raspravi na tu temu Kirios je u celu priču uključio Novaka Đokovića odnosno detalj sa turnira u Rimu kada je naš igrač dotakao Karlosa Bernandeza.

Novinari nisu propustili priliku da Kiriosa na konferenciji za medije pitaju šta misli da bi se desilo da se on ponašao kao Đoković.

– Mislim da svi mi u ovoj sobi znamo – da sam ja to uradio, nastao bi potpuni cirkus. Ali pošto je to uradio Novak, onda se iz toga ništa nije rodilo. To dovoljno govori – rekao je Australijanac, a prenosi B92.

– Ne osećam da sudije prema meni imaju nejednak tretman, nisam imao mnogo loših iskustava. Nije to lak posao, pogotovo u mečevima na tri dobijena seta, treba se koncentrisati.

Sve u svemu, mislim da rade dobar posao, Svaki put kada dobijem peškir, zahvalim se. Nekada kada si frustriran, dogodi se da se malcice naljutiš na njih.

Ali sada to uopšte nije bio slučaj – samo sam malo glasnije tražio peškir jer je publika reagovala, a sa 20 sekundi izmedu poena ne mogu da čekam da se navijači stišaju kako bih dobio peškir.

Mislim da je bilo malo prestrogo – izvlačio se Kirios.

Snimak sa konferencije za medije možete da pogledate OVDE.

(Vestionline, B92)

Share this post: