Novak Đoković u novoj reklami koja je uznemirila naciju!

Novak Đoković

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković i kompanija Peugeot udruženo su radili na promovisanju novog porodičnog vozila ovog brenda, Peugeot 308GTi.

Trebalo bi da su svi srećni i zadovoljni, počevši od aktera do konačnih konzumenata, onih koji gledaju reklamu i razmišljaju o kupovini novog vozila.

Međutim, stvari su ovde zapele, i teško da će se u skorijoj budućnosti raspetljati, a kao ključni problem pojavila se jedna plava glumica i njeno nepoznavanje maternjeg jezika svetski poznatog tenisera…

Reklama je sjajno zamišljena, i pokazuje kako je mladi teniser još kao dete zavoleo sport u kojem je danas na svetu broj jedan. Violina mu je poslužila umesto reketa i sve je idilično u ovom prikazu, sve izuzev majke, koja fizički možda i podseća na majku slavnog sportiste, ali srpski jezik niti zna, niti je to ikome bilo bitno…

Kao što vam je verovatno poznato, Novak Đoković je ambasador brenda Peugeot, a prvenstvo u Francuskoj se lagano zahuktava pa nam ostaje da se pitamo – za koga ćete navijati ako ste se na Đokovića toliko naljutili?

(Cyti magazin)

Share this post: