Novi incident: Kontrolor Bus plusa ošamario putnicu!

Kupujte karte

Nema kraja incidentima u vozilima javnog gradskog prevoza. Putnica Lastinog autobusa na liniji 869 Marija Ranđelović (23) tvrdi da je od kontrolora dobila šamar, pišu Večernje novosti.

Policija je podnela prekršajne prijave protiv putnice i protiv kontrolora iako svedoci sukoba tvrde da je  kontrolor fizički nasrnuo na nju.

Svedoci su na društvenim mrežama prepričavali gotovo neverovatan prizor iz autobusa koji je u tom trenutku bio kod mesta Duboko. Marija Ranđelović tvrdi kako je pretrpela fizički napad.

„Kada sam ušla u autobus otkucala sam nepersonalizovanu „bus plus“ kartu, kaže Marija i dodaje:

„Kontrolorki sam dala na proveru svoju kartu. Ona je pozvala kolegu da se konsultuju, jer se ispostavilo da nisam obeležila pravu zonu. Ne idem često van Beograda, pa nisam znala.“

Umesto objašnjenja, kao i mogućnosti da ponovo otkuca kartu, Mariji kontrola nije htela da progleda kroz prste.

U nekom trenutku devojci je iz krila ispao telefon, ali službenici Bus plusa nisu hteli da joj dozvole da ga uzme.

„Telefon je pao iza sedišta. Ustala sam da ga dohvatim kraj kontrolorke, ali mi je njen kolega, valjda misleći da ću da je udarim – lupio šamar. Bila sam potpuno šokirana i nisam mogla da se suzdržim a da ne zaplačem“, ispričala je Marija.

Njoj su u pomoć pritekli putnici, a za prisutne je onda usledio još veći šok – čitav arsenal psovki i uvreda koje je kontrolor izrekao devojci.

„Udario ju je i maltretirao pred svima, Izveli su je iz autobusa i zatim pozvali policiju“, rekao je jedan od očevidaca na društvenim mrežama.

Ipak, kontrolori tvrde da su oni žrtve napada i okrivljuju devojku da je ona počela sukob.

U MUP-u navode da je u ovom slučaju došlo samo do verbalnog sukoba.

(Večernje novosti)

Share this post: