Novinarka RTS-a odgovorila američkom voditelju koji je ismejao srpske košarkaše – VIDEO

Odgovor

foto: printskrin

Novinarka Radio televizije Srbije Jelena Obućina odgovorila je američkom voditelju i komičaru Konanu O’Brajanu, koji je ismejao našu mušku košarkašku reprezentaciju.

O’Brajan je na početku svoje emisije prikazao gledaocima kako je izgledao meč finala OI između Srbije i Amerike (66:96).

Objasnio je da zbog autorskih prava ne može da pusti pravi video, pa je u studiju organizovao dva tima kako bi što bolje dočarao američku dominaciju.

„Američki voditelj Konan O’Brajan imaće svakako manje obožavalaca iz Srbije nakon svoje jučerašnje emisije. On je posle finala OI ismejao našu selekciju. Evo i kako“, rekla je Obućina u Dnevniku 3 RTS i prikazala video iz Konanove emisije.

„Solidna šala, a mi smo pripremili par detalja sa meča odigranom sa Amerikom (91:94) u grupi. Zlonamerni će reći da su Amerikanci ovde izgledali kao deca. Mi to nećemo da kažemo, ali se vidi da su u najmanju ruku izgledali malo zbunjeno“, objasnila je novinarka RTS.

Usledili su detalji sa meča odigranog u grupi i nekoliko sjajnih akcija srpskih košarkaša koji su oduševili svet.

„Gledaoci želimo vam laku noć uz kadrove iz četvrtfinala SP u Indijanapolisu 2002. (Jugoslavija je tada pobedila američke NBA zvezde 81:78 i izborila plasman u polufinale SP, p.a)“

„Konan ovo ne bi trebalo da gleda da ne sanja loše. Sanjajte lepo, a mi ćemo ponoviti ovaj Indijanapolis kad tad“, rekla je Obućina.

(RTS, Kurir)

Share this post: