OBRADOVIĆ: Vučić treba da uzme četku u ruke, Čačak to traži od njega!

foto: Dveri

Aleksandar Vučić, predsednički kandidat vlasti, danas je u Čačku, na mestu zločina svojih stranačkih vojnika pod fantomkama koji su juče najružnije moguće išarali grafitima naš grad, a prvo što je trebalo da uradi tokom današnje posete jeste da uzme četku i prekreči sve uništene čačanske fasade, poručio je predsednički kandidat Dveri Boško Obradović.

Sledeća stvar koju bi Vučić trebalo da uradi, prema mišljenju Boška Obradovića, jeste da se pridruži njegovom zahtevu da policijska uprava Čačka omogući medijima i javnosti uvid u snimke sa centralnih gradskih kamera jer je sve što se desilo juče ujutru bilo pod video nadzorom i policija odlično zna ko su novi čačanski „fantomi“.

„Ako SNS i Aleksandar Vučić nemaju šta da kriju – zašto bi imali nešto protiv da se obelodane ovi snimci i da kompletna javnost vidi lica onih koji su naružili naš grad, izuzev ako nisu kao u slučaju rušenja objekata u beogradskoj Savamali bili pod fantomkama“, navodi Obradović.

Kako kaže, on razume da Aleksandru Vučiću smeta Čačak zato što je jedan od najjačih opozicionih gradova u Srbiji danas, i da mu smetaju Dveri „jer ga se ne plaše i otvoreno govore o njegovoj kriminalnoj političkoj družini na vlasti“, ali da ne mogže da razume ćutanje gradonačelnika, predsednika Skupštine grada i narodnih poslanika SNS iz Čačka koji dozvoljavaju da im stranački šefovi iz Beograda šalju kriminalce sa strane da uništavaju izgled grada.

„Srbijom danas ne rukovodi ni Narodna skupština ni Vlada Srbije već Aleksandar Vučić sa svojim bratom i nekoliko kumova koji čine ovu političku mafiju na vlasti.

Hoćemo li da Srbijom vlada politička mafija, batinaši sa fantomkama i medijska tortura, ili ćemo na predsedničkim izborima 2. aprila da vratimo državu narodu tako što ćemo da je otmemo iz kandži političke mafije?

To je jedino pitanje na ovim izborima: Ili oni koji su nas opljačkali i ponizili, ili mi koji samo hoćemo da živimo kao ljudi u sopstvenoj zemlji“, poručio je Boško Obradović, kandidat Dveri za predsednika Srbije.

(Pravda)

Share this post: