Ortaci mi se smeju što sam odbio trojku sa dve devojke, objasniću vam i zašto…

Da li oprostiti

Verovatno ćete i vi, kako muški tako i ženski čitaoci, pomisliti da nešto nije u redu sa mnom.

I ja sam se dugo ‘’lomio’’ da sednem na kanabe kod psihologa da mi razjasni neke stvari, ali shvatio sam da se moj stav po tom pitanju nikada se neće promeniti.

Nikada nisam bio neki ludi egzibicionista koji po svaku cenu želi da iskusi nešto što do tada nije. Naravno, nikada nije na odmet malo promeniti dešavanja u krevetu, ali nisam za drastične poteze (zlatni tuš, vezivanje lisicama, šamaranje, lov na Pokemone…).

Neki su čak gledali porniće sa devojkom, ali ja nisam u tom fazonu.

Seks u troje nije nimalo drastičan, štaviše, mnogi ga priželjkuju, ali ne i ja. Svaka, pa čak i ona obamrla ćelija u telu mojih drugara (i mene mlađeg) prosto vapi da im se tako nešto desi. Delom su za to odgovorni i filmovi za odrasle, ali svi mi imamo takvu vrstu fantazije bez obzira na porniće.

E sad, da vam objasnim šta se to meni desilo i zbog čega sam rekao “njet“.

Nisam neki klaber, ali jednom u dva-tri meseca navratim u neko od “kul“ mesta u Savamali. Da budem iskren, više volim da popijem koje pivo sa ortacima u običnom kafiću nego da izlazim po klubovima, ali nekada se čovek mora žrtvovati.

Žrtvovanje podrazumeva i trošak od skoro 50 evra za veče, ali to sada nije tema.

Nisam niti japijevac niti ajtijevac niti bankar, pa da mogu mnogo da trošim. Da budem iskren, nemam ni “bredpitovsku“ lepotu, ma ni blizu, ali sam poprilično opušten sa devojkama i gotive me.

Dakle, običan sam tip, pomalo i neprimetan dok se ne porazgovara sa mnom.

Tako je jedan neobavezni razgovor doveo do teme kojom se sada bavim. Našem društvu od pet muškaraca prilikom izlaska prišlo je društvance od 3-4 devojke i odmah smo se skontali.

Ja, izgleda, malo više od ostalih. I tako meni veli jedna od njih, naravno, posle nekoliko čašica, da odemo do nje. I sa drugaricom. Na trojku. Odmah.

Nije se šalila, videlo se to po načinu koketiranja. A i drugarica joj se smešila sa druge strane stola (doduše, nisam siguran da li je to bio zavodnički osmejak ili facijalna deformacija od sedam đus-votki).

Pred očima mi se odmah pojavio Nole erotoman jer nekako sve moje erotske fantazije počele su zahvaljujući sadržajima iz njegovih emisija. A u meni totalna konfuzija.

Pre svega, bio sam zbunjen do zla boga ovom “nepristojnom“ ponudom. Koliko puta se to vama dogodilo? Verovatno nijednom.

Posle kraćeg sastančenja veća sedih mudraca (ili glupana) u mojoj glavi, odgovorio sam joj sledeće: „Neka hvala, možda drugi put. Trenutno sam u srećnoj vezi”.

Dok sam to izgovarao osetio sam da pola mene odumire jer je to bilo nešto što sam oduvek želeo. Trojka, ej! Pa koliko bi bilo kul da se dičim time?! Veoma kul, ja da vam kažem.

Ali nisam mogao. Verovatno se nikada nije saznalo, ali volim ovu moju malu i nisam mogao to da joj uradim.

Predlagačica nepristojne ponude nije izustila ni reč, već se samo odmakla i nije mi se obratila nijednom te večeri. Razumljivo od nje.

Ortaci nisu mogli da poveruju kad su čuli šta sam im rekao, čak su mi se i smejali. Ipak, Balkan je to, razumem i njih. Verovatno bih i ja slično reagovao da sam čuo da se to nekom drugom dogodilo.

Ovako, šta mi drugo preostaje? Pa, da volim svoju devojku kao i do sada i da se sa setom prisećam emisija Noleta erotomana. Mislim da je i to dovoljno, malo meni za sriću triba.

(24Sata.rs)

Share this post: