Ostvarenje životnog sna i internet eksplozija: Selfi sa Vladimirom Putinom (FOTO)

vladimir-putin-violeta-igosina-selfi-foto-instagram

Ruke i noge su mi se tresle, mislila sam da će mi telefon ispasti, opisala je susret ruska manekenka.

Violeta Igošina, jedna od lepotica sa staze na trci Formule 1 u Sočiju, napravila je tokom trke selfi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom koji je preko noći postao svetski hit.Igošina je fotografiju objavila na Instagramu uz poruku da joj se ostvario san.“Moj najbolji drug Vladimir Vladimirovič Putin. Ostvarenje sna: upoznala sam se sa našim predsednikom i napravila selfi“, stoji u komentaru fotografije.Dvadesetogodišnja manekenka iz Krasnodara nije nepoznata u Rusiji, s obzirom da je bila finalistkinja ovogodišnjeg izbora za Mis Rusije.

„Sve se desilo iznenada. Stajala sam u hodniku sa ostalim devojkama pred dodelu pehara. Moja drugarica Nataša i ja smo stale bliže vratima. Znala sam da će tuda proći naš predsednik.

Kada je naišao skupila sam hrabro, prišla i rekla „Zdravo“. Odgovorio je: „Zdravo“. Pitala sam da li možemo da se slikamo s njim, na šta je on odgovorio „Da“.

Ruke i noge su mi se tresle, mislila sam da će mi telefon ispasti. Sad lično poznajem našeg predsednika“, opisala je susret Violeta za ruske medije.

(Kurir sport)

Share this post: