Ovo je državni posao koji mnogi u Srbiji žele, a konačno je raspisan i konkurs za njega

državni posao

Foto: Pixabay.com

Između ostalih, nude poslove u sektoru informacione i komunikacione tehnologije – šefa sektora, i inženjera za razvoj komunikacija

Carina nudi šest poslova u centrali na Novom Beogradu, i po jedno mestu i carinarnicama Beograd, Šabac, Dimitrovgrad, Kladovo, Kruševac, Kragujevac, Subotica, kao i po dva radna mesta za carinarnice u Novom Sadu, Somboru i Prištini sa sedištem u Nišu.

Za mesto šefa odseka traže završene osnovne akademske, master akadmske, specijalističke akadmske, specijalističke strukovne, ili osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine (240 ESPB), položen državni ispit i najmanje pet godina u struci.

[adsenseyu5]

Za mesto carinskog referenta – radnika u pisarnici traže završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci.

Za mesto carinskog referenta – radnika obezbeđenja završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci, dozvolu za nošenje oružja i položen ispit za zaštitu od požara.

Takođe nude poslove u sektoru informacione i komunikacione tehnologije – šefa sektora, i inženjera za razvoj komunikacija.

Kompletne uslove možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Share this post: