OVO JOŠ NISTE ČULI: Prešli od Šešelja kod Vučića jer neće da glume u trećerazrednom flimu? (VIDEO)

vnkjdhvbjs

Stanko Bogosavljev i Igor Stavrevski, nekada odbornici SRS u Skupštini Grada Pančeva, prešli su u Srpsku naprednu stranku.

O odluci da će nastupati u odborničkom klubu SNS-a i o prelasku u ovu stranku, dva odbornika Skupštine grada Pančeva obavestiće do kraja nedelje i u pisanoj formi Tigrana Kiša, predsednika Skupštine grada Pančeva.

Bogosavljev i Stavrevski ističu da su prepoznali ideju premijera i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da Srbija postane moderna uređena država sa ekonomski razvijenim svim njenim delovima u kojoj će lokalne samouprave biti efikasne i čiji će rad biti usmeren na potrebe građana.

– Svaki čovek u određenim situacijama je primoran da donese važnu odluku u svom životu.

Danas sam doneo važnu odluku da pristupim Srpskoj naprednoj stranci, pobedničkom timu koji će sigurno našem gradu i zajednici doneti bolji život.

Ne želimo više da učestvujemo kao sporedni glumci u nekom trećerazrednom filmu, nego da budemo akteri svih događanja, da damo svoj maksimalni doprinos razvoju našeg grada, boljem životu naših sugrađana, kao i da svojim ličnim primerom pokažemo svim sugrađanima da je bolji život moguć i da će bolji život sigurno doći – naveo je Stanko Bogosavljev.

Naglasili su da su samovoljno prešli u SNS i da nemaju političke koristi od toga, već da žele da budu u pobedničkom timu.

 

(RTV Pančevo)

Share this post: