PARTIZAN PONOSAN NA SVOJE NAVIJAČE: Grobari pokazali klasu! – Skender: Nismo očekivali

Fudbalski klub Partizan zahvalio se svima koji su pomogli da utakmica protiv albanskog Skenderbega prođe bez incidenata.

Meč dva tima je označen kao utakmica visokog rizika, u Humskoj su strepeli od ispada navijača koji bi mogao da košta klub eliminacije iz Evrope, ali je sve proteklo savršeno.

„Veliku zahvalnost upućujemo našim vernim navijačima koji su sjajnim, a iznad svega, gospodskim navijanjem pomogli da atmosfera bude fantastična i da se ostvari važna pobeda. Na kraju, specijalno se zahvaljujemo pripadnicima MUP Srbije i svim bezbednosnim činiocima koji su sproveli dogovoreno i obezbedili da meč bude jedna svojevrsna fešta“, navodi se u saopštenju Partizana.

Atmosferom u Beogradu su zadovoljni i čelnici Skenderbega, istakavši da je sve prošlo u najboljem redu.

„Nismo očekivali da ćemo biti ovoliko sigurni u Beorgradu. Od početka do kraja gostovanja bilo je sve savršeno. Nemamo nijednu zamerku, dobro smo prihvaćeni. Sve je bilo u redu, osim rezultata“, rekao je funkcioner kluba iz Korče Ljirim Zeka.

Zeka je meč u Humskoj pratio iz lože stadiona, zajedno sa rukovodstvom Partizana i Fudbalskog saveza Srbije.

Partizan je pobedio Skenderbeg 2:0 i 23. novembra protiv švajcarskog Jang Bojsa ima priliku da pobedom obezbedi plasman u nokaut fauzu Lige Evrope.

(Mediji)

Share this post: