Piksijeva ćerka zamalo stradala u terorističkim napadima u Parizu!

dragan stojkovic piksi japan fudbaler zvezda

Nikad u životu se ovoliko nisam zabrinuo, užas, šta drugo da kažem, rekao je između ostalog naš proslavljeni fudbaler.

Dragan Stojković Piksi i cela njegova porodica, u petak uveče je pretrpela dramu. Naime, Andrea Stojković, ćerka našeg legendarnog reprezentativca nalazila se u Parizu u tokuterorističkih napada i to u u drugom arondismanu, nedaleko od mesta jedne od eksplozija.

Stojović je ove vesti dočekao u Kini, gde još uvek čeka na dobijanje radne dozvole pre nego što se sa suprugom ponovo vrati u Francusku.

– Supruga Snežana me je probudila uplakana. Deca su zvala sinoć i tada sam pitao samo da li su dobro. Kasnije, kada sam došao sebi, shvatio sam kakav je užas u Parizu.

Napadi se nisu dogodili blizu mesta gde živimo, ali je naša ćerka bila vrlo blizu mesta gde se dogodio napad. Ona je bila u restoranu u drugom arondismanu sa dve drugarice.

Na svu sreću, uspele su da pobegnu na vreme. Niko nije znao šta se dešava, ali su ljudi bili uznemireni. Samo su brzo plaćali račune i počeli da trče kućama.

Marko i Anja su bili nedaleko od kuće i brzo su se vratili – opisao je porodičnu dramu Stojković u razgovoru za Alo, i dodao da su njegovi prijatelji u Francuskoj šokirani.

(Espreso.rs/Alo)


Share this post: