PIŠTALJKOM dat signal za napad: Vođa navijača Partizana ubijen KALAŠNJIKOVIMA sa skoro 60 metaka

Saobraćajci

foto: Tanjug

Policija je na tragu ubicama vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića (29), a novi detalji iz istrage otkrivaju i na koji način je likvidiran.

Policija zatvara obruč oko direktnih izvršilaca ovog ubistva, a do sada pouzdana saznanja su da su skoro 60 hitaca u Stankovića sasula dva izvršioca koja su pucala iz „kalašnjikova„.

Takođe, imali su dvojicu saučesnika, od kojih je jedan bio u teretani i pištaljkom dao signal koji je potvrdio da je Stanković napustio objekat na raskrsnici Bačvanske i Gospodara Vučića, a drugi koji se nalazio na ulici prekoputa potom je pištaljkom takođe dao signal ubicama koje su otvorile vatru.

Kako je „Blic“ već pisao, otuda se očekuje da iskaz da Velibor Belivuk, zvani Velja Nevolja, Stankovićev prijatelj koji je te večeri bio sa njim u teretani i potom otišao, kao i ranjeni zatvorski čuvar Milorad Đ., koji je bio sa Stankovićem u trenutku pucnjave.

Zasad, jedini privedeni bio je suvlasnik pomenute teretane i bivši pripadnik „Pink Pantera“ Bojan V., koji je nakon davanja iskaza pušten na slobodu.

Saznanja govore i da su u ubistvu učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na „audi“ u kom je bio Stanković.

Stanković će danas biti sahranjen u 12 sati na Novom groblju u Beogradu.

(Blic.rs)

Share this post: