Pobegao u Ameriku: Izdata POTERNICA za poznatim TV VODITELJEM!

Poternica

foto: printscreen

Voditelj Vladimir Stanojević nije se pojavio na ročištu povodom optužbi Ane Marije Žujović, bivše supruge, da ju je tukao, a sudija je za njim raspisao poternicu.

Juče je u Trećem osnovnom sudu trebalo da se završi glavni pretres između voditelja Vladimira Stanojevića i njegove bivše supruge, fitnes instruktorke Ane Marije Žujović, koja ga je optužila da ju je pretukao.

Kako „Blic“ saznaje, advokat Stanojevića je naveo da je voditelj već izvesno vreme u Americi i da u Srbiju dolazi tek krajem godine.

Sudija je bila šokirana činjenicom da se Vladimir nije pojavio na glavnom ročištu. Njegov advokat je otkrio da je on u Americi već nekoliko meseci, te da bi trebalo da se u Srbiju vrati tek krajem godine. Na pitanje sudije koji je razlog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, njegov advokat je naveo da je Vladimir odlučio da se dodatno školuje i da usavršava engleski jezik – kaže izvor „Blic“.

Obrazloženje advokata za izostanak njegovog klijenta i činjenica da se neće pojaviti pred sudom sve do kraja godine iznenadilo je sve u sudnici.

– Istog trenutka sudija je rešio da podigne poternicu, pa će tako Vladimir biti uhapšen čim bude sleteo na Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ – kaže naš izvor.

Kako je „Blic“ nedavno pisao, tužilaštvo je u optužnom predlogu predložilo da Stanojević bude osuđen na osam meseci zatvora, dok je slučaj trebalo da bude zatvoren na jučerašnjem glavnom ročištu, na kojem se Vladimir nije pojavio.

Podsećamo, voditelj Vladimir Stanojević je u februaru 2015. godine fizički nasrnuo na Anu Mariju Žujović i naneo joj teške telesne povrede.

Kasnije je pokušavao da spere ljagu sa svog imena govoreći da ona sve to izmišlja. Ipak, sudski veštak je utvrdio da je fitnes instruktorka imala teške telesne povrede posle batina koje je dobila od bivšeg supruga.

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović za „Blic“ kaže da je šokirana odlukom bivšeg supruga da se ne pojavi na glavnom ročištu, ali da ne želi da komentariše njegov postupak.

– Poternica je podignuta, i to je sve što mogu da vam kažem. Nadam se da će se ovaj slučaj uskoro rešiti – kaže Ana Marija za „Blic“.

(Blic)

Share this post: