Pojavio se NOVI SNIMAK tuče na Zakintosu, progovorio „izbacivač“! – VIDEO

Novi snimak

foto: Jutjub printskrin

Na Jutjubu se pojavio novi snimak tuče na Zakintosu u kojoj je ubijen američki turista, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među kojima je sedmoro srpskih državljana.

Grčki list Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog vidi ceo tok tuče.

foto: Jutjub Printskrin

Posle desetak sekundi snimka u kadar utrčava Bakari Henderson, koga obara jedan mladić.

Amerikanac udara u parkirani automobil, zatim ga grupa mladića obara na zemlju i šutira desetak sekundi.

foto: Jutjub Printskrin

Ubrzo nekoliko mladića prekida tuču i odguruje druge momke.

Pogledajte snimak:

Isti list je objavio i izjavu, kako se navodi, „srpskog izbacivača“, koji je „prekinuo tišinu i ispričao šta se dogodilo“.

„Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porekla imala je slobodan dan, ali je došla u klub gde se družila sa Amerikancima među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i rekao ‘Zašto se družiš sa Amerikancima’, pretećim tonom. Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin mu je zadao udarac u lice. Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam. Počele su da lete pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi.

Kada sam ja otišao, masa Srba je nemilosrdno nastavila da ga tuče po celoj glavi i telu”, rekao je srpski izbacivač za sajt protothema.gr.

(Kurir.rs/B92.net/Protothema.gr)

Share this post: