POSLANIK ŠOKIRAO SKUPŠTINU SRBIJE: Truju nas iz vazduha, deca nam bolesna, a vi ćutite?! (VIDEO)

Zaprašivanje sa neba

Poslanik Srpske radikalne stranke Jovo Ostojić danas je na sednici skupštinskog Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije izneo tvrdnje da zapadne zemlje truju Srbiju iz aviona.

Ostojić je govorio o tzv. „kemtrejlsu“ odnosno tragovima koji ostaju na nebu iza aviona za koje mnogi veruju da je reč o sistemskom trovanju ljudi.

– Otrovi kojima nas svaki dan zaprašuju iz vazduha! Zbog čega je to preskočeno u Skupštini da niko neće da kaže ni jednu reč.

Zar mi ne vidimo da iznad Beograda, iznad naše države Srbije, lete na stotine aviona i prosipaju određene hemikalije.

Ne da truju samo njive, oranice i hranu koju jedemo nego truju i nas. I posle bombardovanja koje je bilo i ovaj dodatak, sve više našeg naroda poboljeva od raka – rekao je Ostojić.

On je rekao da niko ne može da ga ubedi da to nema uticaja i zatražio od poslanika da se utvrdi zašto neko sipa otrov po Srbiji.

 – Ko može da plati zdravlje naših građana koje oni svakodnevno truju? Pogledajte kad je vedro vreme nebo iznad Beograda se ne vidi!
Pogledajte video:

 Ko je to potpisao, ko je udario potpis i pečat da to može da se radi? Nemojte to da preskačete, to nema smisla! – objasnio je Ostojić još jednom tražeći da se utvrdi ko je potpisao da avioni bacaju otrov po Srbiji.

– Zar ne možemo da uradimo ništa bez zapada? – upitao je on.

On je upitao zbog čega je sve više ljudi u Srbiji obolelo od raka.

Ostojić je izrazio uverenje da je ono što se radi Srbiji iz vazduha u svrhu povećanja broja obolelih od raka. On je postavio pitanje premijeru Aleksandru Vučiću i predsedniku Tomislavu Nikoliću, kao i stručnjacima, da progovore o zaprašivanju iz vazduha.

Ostojić je izneo tvrdnju da  se Srbija najviše zaprašuje kada sazrevaju poljoprivredne kulture dok je zimi broj takvih letova manji. On je rekao sa su Srbi „zamorčići“ SAD i EU na kojima se vrše eksperimenti.

– Tražim kao čovek koji ima i decu i unučad, u ime sve dece Srbije i svih građana Srbije, da se to iznese pred Skupštinu i da se da odgovor – rekao je Ostojić.

– Nemojmo da dozvolimo da nas truju, vidite da se  sve manje dece rađa i da se mnoga rađaju bolesna – dodao je Ostojić ali režimski poslanici nisu hteli da odgovore na njegova pitanja zbog čega je napustio sednicu Odbora.

  (Pravda)

Share this post: