POTRAGA: U Berlinu NESTAO srpski reprezentativac (22) u veslanju! – FOTO

Nestao

Martin Mačković – foto: printscreen

Srpski veslač Martin Mačković (22) nestao je u subotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica apeluje na sve koji nešto znaju da im jave.

Kako na društvenim mrežama objavljuje njegova sestra Ana Mačković, Martin se od subote pre podne nikome nije javio.

„Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. Poslednji put je viđen u Berlinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira“, stoji u postu njegove sestre Ane Mačković.

foto: Printskrin/Facebook

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu.

foto: Printskrin/Facebook

Da podsetimo, Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio bronzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom, u dvojcu bez kormilara.

POSLEDNJA VEST:

„Obaveštavamo javnost da je Veslački savez Srbije od porodice Mačković dobio informaciju da je njihov sin Martin, veslački reprezentativac Srbije i osvajač mnogobrojnih medalja sa najvećih međunarodnih takmičenja, pronađen u Nemačkoj i da je sa njim sve u redu. Ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima koji su izrazili zabrinutost otkako je porodica Mačković putem društvenih mreža objavila informaciju da su sa Maritnom izgubili svaki kontakt od subote ujutru i da su ubrzo posle toga prijavili njegov nestanak. VSS se, takođe, zahvaljuje Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata pronašli našeg veslača“, stoji u saopštenju Veslačkog saveza Srbije.

(Kurir sport)

Share this post: