Poznata hrvatska proročica Vera Čudina: Turskoj se ne piše dobro u ratu sa Putnom

Ilustracija

„Turska će loše da prođe u pokušajima da obnovi Osmansko carstvo“ tvrdi Vera Čudina.

Poznata hrvatska proročica Vera Čudina za sebe voli da kaže da je vizionarka. Poznata je po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju. Vera je za Jutarnji ponudila svoje viđenje rešenja trenutnog ovozemaljskog haosa.

– Ne mogu da kažem da će se treći svetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali ratova će uvek biti – kaže ona.

– Vladimir Putin će iznenaditi svet, jer je lider sa kecom u rukavu – kaže ona i dodaje da bi Iran morao da bude pošteđen „ako ne želimo da doživimo apokalipsu“.-  Aktuelnom američkom predsedniku vreme ističe. Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenuti svet!

– Još jedna velesila će sve iznenaditi: Kina! Nikako je ne bi trebalo potceniti. Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše da prođe u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo. Evropska unija će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima – preti joj raspad! – kaže Čudina.

Za Hrvatsku, Čudina kaže da je „negde između“, ne pripada nikome i zato joj sledi mnogo razočaranja. Mogla bi da se izvuče iz krize, a jedini način za to je da se svi uključe, a ne samo šačica vladajućih.

(jutarnji.hr)

Share this post: