Poznati advokat Toma Fila, otkrio kada će biti uhapšen ubica pevačice!

Policija-Jelena-Marjanovic

Toma Fila, jedan od najpoznatijih srpskih advokata, kaže da će slučaj misterioznog ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) biti rešen onog trenutka kada neko “progovori o svim za sada nepoznatim detaljima“.

U svojoj advokatskoj profesiji radio je na oko 1.000 slučajeva teških ubistva, i svaki je bio za sebe specifičan.

On tvrdi da su u 99 odsto slučajeva ovakav zločin rešava za 24 sata ili eventualno 48 sati, i da je sve preko toga težak i mukotrpan rad.

– Po mom mišljenju, policija jedino u šta može sada da se uzda jeste da neko u vezi sa ovim slučajem progovori. To može da bude za dva, tri meseca, a može i da bude i za nekoliko godina.

Sećam se jednog slučaja da je čovek u u zatvoru na samrti, nakon 15 godina, rekao ko je bio naručilac svirepog zločina koji je on izvršio.

Na to ga je nagovorio stražar, videvši da se čovek muči.

Kako bi se ispovedio, doveli su mu jednu ženu iz sela, za koju se znalo da ima neke moći.

Ubica se njoj ispovedio, a ona je sve ispričala policiji.

Da je bio sveštenik, on ne bi smeo ništa nikome da kaže dalje.

Drugi pak slučaj dvostrukog ubistva, koga se sećam, bio je kada su se ubice zapile u diskoteci i imale potrebu da se pohvale šta su uradili.

Oni su zbog novca ubili bračni par i policija nije mogla da dođe do njih sve dok nisu progovorili – kaže Toma Fila.

Iz iskustva iz svoje dugogodišnje karijere na teškim i monstruoznim zločinima može da kaže da postoje slučajevi koji po načinu izvršenja i podsećanju na Jelenino ubistvo, ali nema identičnog.

– Mislim da je sada policiji teško da reši ovaj slučaj.

Prošlo je mnogo dana, a prva 24 sata su bila nabitnija.

Kako u to vreme nije rešeno, sada ostaje da se mukotrpno skupljaju dokazi, ali i da se čeka trenutak kada će neko upućen u zločin o tome i progovoriti – dodaje Fila.

(Alo)

Share this post: