PREOKRET: Jelenin ubica robijao zbog silovanja?

jelena-marjanovic pevacica

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović može da dobije neočekivani obrt.

Naime, mladić za koga policija proverava da li je umešan u ubistvo proveo je tri i po godine u zatvoru zbog silovanja devojke.

– Bio je veoma ćutljiv, ni sa kim se nije družio. Po povratku iz zatvora nije pronašao posao, samo je sedeo u kući u kojoj je živeo s roditeljima. Povremeno bi šetao po ulici, ali je izbegavao kontakt s komšijama.

Kad je uhapšen zbog tog silovanja, mislili smo da mu je sve namešteno jer je bio veoma povučen, kada se posle ispostavilo da je on ipak počinio taj zločin.

Sad se pribojavamo da ima veze sa ubistvom pevačice – kažu meštani tog prigradskog naselja.

Izvor navodi da su pre desetak dana inspektori proveravali sve ljude u tom delu grada koji su nekad odgovarali za seksualne i krvne zločine.

– Mladić koji je bio sumnjiv policajcima potpuno se zatvorio u kuću i nije izlazio otkako je pevačica iz Borče ubijena. Samo dan pošto je iz državnog vrha najavljeno da se očekuje hapšenje ubice Jelene Marjanović, pronađen je obešen u porodičnoj kući – kaže izvor dobro upućen u istragu.

Sagovornik navodi da je klupko tada počelo da se odmotava.

– LJudi s kojima smo razgovarali naveli su da su primetili promenu u njegovom ponašanju. Indikativno je da su svi izjavili da im je on veoma sumnjiv. Policija još istražuje ovo samoubistvo i sigurni smo da postoji neka veza između njega i ubijene pevačice – dodaje izvor.

(Kurir)

Share this post: