Kriminalac pronađen mrtav: Da li je čovek koji se obesio u Borči UBICA Jelene KRSMANOVIĆ Marjanović?!

Ubijena pevačica

foto: Privatna arhiva

Više od mesec dana policija traga za ubicom pevačice Jelene Marjanović, koja je monstruozno ubijena, a čije telo je pronađeno u borčanskom naselju Crvenka, u kanalu pored nasipa.

Pojavile su se spekulacije da je kriminalac iz Borče, čiji identitet policija nije saopštila, pronađen obešen u svojoj kući, a inspektori proveravaju da li je on eventualno povezan sa svirepim ubistvom pevačice.

Prema saznanjima, čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru.

Takođe, meštani Borče potvrdili su da u vreme ubistva zvezde “Granda” on nije izlazio iz kuće, i to je bilo veoma sumnjivo.

– Pronašle su ga komšije, ali ono što je indikativno jeste da je izvršio samoubistvo baš kada su iz vrha države najavili da će ovaj slučaj biti rešen ubrzo.

U pitanju je kriminalac, odranije poznat policiji. Istražuje se da li je on eventualno imao neke veze sa ubistvom pevačice – priča sagovornik blizak istrazi.

Takođe su se pojavile spekulacije da policija traga i za bivšim robijašem koji je pre desetak godina ubio staricu u Borči na sličan način na koji je ubijena i Jelena Marjanović.

– U pitanju je bivši osuđenik iz Borče koji je jednu baku usmrtio motkom u njenoj kući u blizini mesta gde je pronađeno i telo Jelene Marjanović.

On je uhapšen i osuđen, a posle odležane kazne, pre tri godine pušten je iz zatvora – priča izvor, i dodaje da se za sada jedino on može dovesti u vezu sa ubistvom pevačice, i to zbog sličnosti izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen.

Telo monstruozno ubijene Jelene Marjanović, pronađeno je dan nakon nestanka u nedelju, 3. aprila u kanalu punom vode na nasipu u Crvenki.

Obdukcija je pokazala da je ona usmrćena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu, usled čega joj je smrskana lobanja.

Policija je proširila istragu i na potencijalno interesantne osobe koje su u prošlosti počinile slične zločine.

(Telegraf.rs)

Share this post: