PROROČANSTVO: Kada se formira jedinstveno globalno društvo (megasocium), tad stiže Antihrist!

antihrist djavo pakao vatra cudoviste apokalipsa

Antihrist se neće pojaviti pre nego što bude formirano jedinstveno globalno društvo (megasocium) sa mnogobrojnim globalnim plebsom.

Piše: Ivan Rahmetov

Zašto je pojava svetskog političkog lidera koji bi bio objekt religioznog obožavanja bila nemoguća na spoju 19. i 20. veka?

Zato što je Marksov radnik bio nešto drugo…

A danas globalnom plebsu ni Marks ni tamo neki filozofi sa svojim astronomijama više nisu potrebni. Dovoljan im je ajfon model 666-S i kaciga za virtuelnu realnost.

Pogled na svet takvog čoveka biće duboka arhaika u stilu literature „fantazi“, sa horoskopima, isceliteljskim piramidama, drevnim Ukrima, vanzemaljcima i proročanstvima babe Vange o ratu sa Turcima.

A kada se ceo svet (neizbežno) spusti do takvog infatilnog stanja – samu brzinu takvih promena već možemo da vidimo na primeru bivše sovjetske republike (Ukrajine) – tada će neki genijalni zli lider pomoću složenih tehnologija manipulacije koje će spuštati vatru s neba prema sebi izazvati istinsko obožavanje.

I, tamo gde bi se radnik Putilovskog zavoda (poznata fabrika u Sankt Peterburgu) samo počešao po glavi i prezrivo nasmejao marčendajzer će pasti na kolena.

Sve ostalo, što bi se reklo, biće stvar tehnike…

(fakti.org)

Share this post: