PUCNJAVA: Maskirana lica otvorila vatru na meštane koji su pokušali da im pomognu u saobraćajnoj nezgodi!

Ilustracija

foto: Novosti

Na magistralnom putu Rakelići-Marićka na području grada Prijedora, maskirana lica otvorila su vatru na meštane koji su pokušali da im pomognu u saobraćajnoj nezgodi.

Meštani sela Rakelići popravljali su rupu na putu, kada je na njih naleteo terenac koji se kretao velikom brzinom. Usled neprilagođene brzine, džip se prevrnuo i zapalio.

Izvor blizak istrazi ispričao je da su radnici u trenutku istrage proširivali kanal pored puta kada je pored njih u punoj brzini projurio „BMW“ bez registarskih oznaka.

Automobil je jurio velikom brzinom, zakačio bager pored puta i uleteo u iskopani kanal. Radnici su odmah priskočli u pomoć, ali je iz auta istrčalo više maskiranih osoba i počeli su da pucaju na nas“, izjavio je jedan od radnika koji je želeo da ostane anoniman.

Šokirani i preplašeni radnici su se razbežali, a razbojnici sa fantomkama na glavi su zapalili auto i pobegli u šumu. Niko od meštana, kako saznajemo nije povređen.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i vatrogasci.

„Vozilo je zapaljeno na mestu sletanja, a tri lica su se dala bekstvo. Intenzivna potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske“, rekla je portparol Centra javne bezbednosti Prijedor, Marija Matić.

Prema nezvaničnim informacijama razbojnici su bežali iz Sanskog Mosta gde su izvršili pljačku.

Šire područje oko poprišta ovog događaja je blokirano, kao i svi prilazi, a za maskiranim licima traje potraga.

(RTRS, Nezavisne)

Share this post: